Schuifdeurkasten

Schuifkasten zijn een van de populairste kasten die op maat worden gemaakt. Ze zijn in vrijwel elk appartement en woning te vinden. Traditionele kasten worden vaak vervangen door schuifkasten onder andere omdat ze geen ruimte nodig hebben voor openslaande deuren. Dit is vooral belangrijk in de smalle of kleinere ruimtes.

Schuifkasten zijn ook veelzijdiger en praktischer dan klassieke kasten. Hiermee kunt u optimaal gebruik maken van elke vrije ruimte en meer ruimte bieden om al u spullen in ordelijke manier opbergen en organiseren. Kortom: een kledingkast met schuifdeuren is een meubel dat erg populair en handig is.

Op maat gemaakte schuifkasten zijn een geweldige plek om allerlei dingen op te slaan, van kleding
tot schoenen, huishoudelijke apparaten en zelfs slim verbergen van elektronica. We doen alles aan wat we kunnen, de zaken te verbergen in schuifkasten, echt alles wat we niet zichtbaar willen hebben. Het interieur van de kledingkast hangt af van datgene wat u erin wilt opslaan. Het is de moeite waard om dit al te overwegen in de ontwerpfase, om zo het product zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Er zijn een aantal opties om uit te selecteren, onder andere: planken, laden, hangers, manden, sieradencompartimenten, stropdashangers of een speciale plaats voor een stofzuiger of strijkplank. De juiste keuze hangt af van de rangschikking van de elementen in het interieur, hun breedte, hoogte, aantal hangers e.d. Sommigen van ons bewaren kleding het liefst op planken, anderen alleen op hangers. De verdeling van elementen in de kast moet zo zijn, dat we zoveel mogelijk voldoen aan de individuele behoeften van onze klanten. Alles uiteraard altijd in overleg.

Een goede oplossing is het interieur van de kast ook in zones voor individuele gebruikers op te delen. Dit maakt het veel makkelijker in het dagelijkse gebruik van de kledingkast en biedt voornamelijk veel orde.
Bijzonder opmerkelijk is het speciale kasten type: schuifkasten met een spiegel.
Dergelijke kasten zijn vooral geschikt voor kleine en smalle ruimtes. Ze vergroten niet alleen optisch de ruimte, maar fleuren ook het interieur op. De grote populariteit van schuifkasten met een spiegel is ook te wijten aan het feit, dat kasten met heldere kleuren gemakkelijker in de omgeving kunnen worden ingepast, en zo beter bij de andere meubels passen. Bovendien combineren schuifkasten met een spiegel twee functies: kasten en spiegels. Vaak worden schuifdeurkasten met een spiegel geplaatst in vooral de slaapkamers of gangen. Maar ook in de woonkamer vinden ze hun plek, en bieden zo een originele interieurdecoratie.

Bij gebrek aan ruimte voor een kledingkast, kunnen schuifkasten op maat die de hele muur bedekken (van muur tot muur, van vloer tot plafond) elke ruimte perfect invullen. Ze zijn universeel, passen perfect bij het interieur in een moderne of een klassieke stijl. Misschien is dit wel de kast die u zoekt?

Vraag een offerte aan